torstai 4. marraskuuta 2010

2. Oppitunti - huoh! :)

Ajattelin näin illan ratoksi vielä päivittää tuoreet kuulumiset päivän tunnilta. Huoh! kuvaa erittäin hyvin olotilaani tällä hetkellä :) SUPER energinen Aku kuluttaa kyllä ohjaajasta tehokkaasti paukut, mutta kokonaisuudessaan oikein hyvä ilta.

Kävimme tänään läpi rengasta, A-estettä ja putkea. Putki oli tänään huomattavasti pidempi ja loppuun tehtiin vielä mutka. Ensimmäisellä yritämällä Aku lähti kuin raketti lähettämisestä suoraan putkeen, mutta kääntyi jossain vaiheessa takaisin. Lähetin Akun uudestaan putkeen. Lähtö oli yhtä räjähtävä kuin aikaisempikin, mutta nyt kannustin Akua samalla kun juoksi putken vierellä Akua vastaan putken toiseen päähän. Se oli onnistunut suoritus, jota seurasi monta onnistunutta suoritusta :) taisi siis mennä idea jälleen perille.

A-este olikin jo ohjaajallekin (minulle) haastava. Idea, mitä tehdää, oli kirkkaana mielessä, mutta keskityin liikaa lukemaan Akun reaktioita esteeseen, jolloin unohdin ohjata. Hyvin poika saatiin kiipeämään esteen päälle ja alastulossa sai kovasti toppuutella hurjaa vauhtia. Lopussa Aku loi katsekontaktin ja sai palkan. Tämän jälkeen vapautus esteeltä. Ensi kerralla yritän muistaa sanoa käskysanat ääneen ja rauhoittaa Akun hyvin esteen loppuun kontaktia varten :)

Rengas oli Akulle helppo. Tällä kertaa rengas oli maata vasten ja toisella harjoituskierroksella hieman ilmassa. Asetin Akun istumaan renkaan eteen, kiersin itse toiselle puolelle ja katsekontaktin saatuani kutsuin renkaan läpi -> palkkasin lelulla.

Nyt väsyttää kyllä sen verran tuon touhutepon kanssa touhuaminen, että taidan lähteä iltapuuhiin ja antamaan Akulle ruokaa. Palaan asiaan taas myöhemmin!

Ei kommentteja: