torstai 2. joulukuuta 2010

Ylimääräisen energian purkua

Klo 9.00

Tänään on Akun toiseksi viimeinen koulupäivä. Niinpä olisi päivällä lounaan jälkeen tarkoitus käydä ulkona purkamassa energiaa. Vien karvakamut jälleen lumikentälle ja katsotaan, jos saisin videonkin kuvattua :) Laittelen sen tähän alle, kun palaamme.

klo 12.00

Ja tässähän tämä leikattuna :)



Tiistaina ja keskiviikkona olemme Akun kanssa tehneet lyhkäisiä perustottelevaisuusharjoituksia. Pikkaisen pidetty virettä yllä, mutta emme ole tehneet "rankkoja" harjoituksia tai opetelleet uusia temppuja. Tällainen tasausviikko siis alla :)

klo 14.56

Taitaa olla nyt ohjaajalla liikaa energiaa :) Päätimme Iinan kanssa harjoitella sanaa "touch" ja "rengas". Molemmista taidonnäyte alla. "Rengas" oli Iinalle ennestään tuntematon käsky. Koska apuohjaaja eli mieheni ei ollut kotona, lähdin opettamaan Iinalle käskyä siten, että pidin toista kättä vaakatasossa ilmassa ja vapaalla kädellä ohjasin Iinan siitä yli käskyllä "hyppää", joka oli ennestään tuttu. Aluksi tilanteessa Iinaa hämäsi se, että esteenä olin minä. Kun hyppy alkoi sujua hyvin laitoin käden renkaaksi ja kokeilin sanaa "rengas". Tyttö alkoi vain nuolemaan sormiani, joten tämän vuoksi jouduin käyttämään apuna penkkiä :) Tämän jälkeen homma alkoikin sujua niin kuin piti. Käskyllä "rengas" Iina hyppäsi käsieni lävitse herkkualustan luo. Aika hyvin!


Eli Ina "touch"

Ja Iina "rengas"


Akua en ole edelleenkään "treenannut" iltaa ajatellen, mutta tekisi niin mieli ;)

Ei kommentteja: