lauantai 19. helmikuuta 2011

Iina tokon maailmassa :)

Kyllä, gradu on jätetty ystävänpäivänä tarkastettavaksi eli opiskelut on tältä erää ohi. Hyvä uutinen tässä on myös se, että nyt töiden jälkeen ja viikonloppuisin vapautuu vapaa-aikaa enemmän koirillekin.

Toissa viikonloppuna olimme Akun kanssa pelastuskoirien harjoituksissa ja Aku pääsi opettelemaan ihmisten etsimistä. Olen Akusta todella ylpeä, sillä poika huomasi idean heti. Aku irtosi käskystä "missä" ja löysi suoraan "kadonneiden" luokse. Pikkaisen pojalle hommaa oli kuitenkin helpotettu siten, että maali kävi kurkkaamassa ensin vallien ja puiden takaa, meni sitten piiloon ja sitten vasta Aku pääsi toimiin. Poikaa lähetettiin umpihankeen eli eri reittiä mallin luo kuin mitä maali oli piiloonsa kahlannut. Tällaista siis nyt talvikautena ennen agilityradan avaamista Akun kanssa puuhastelemme.

Iinan kanssa puolestaan olen alkanut pääasiallisesti harjoitella tokoa. Iina ottaa luonnostaan niin hyvin kontaktia, että innostuin antamaan tytölle vähän haastetta. Tällä hetkellä olemme harjoitelleet omiksemme, mutta Kuusamosta löytyy pari pitkällä olevaa koiraohjaajaa, jotka sattuvat olemaan hyviä kavereitani. Tarkoitus olisi heiltä pyytää yksityistunteja kevään aikana :) ja käydä myös pelastuskoirien tokoharjoituksissa.

Ja kyllä, trimmasin Iinan toissa iltana. Jälki ei ollut aivan fantastista, sillä käytössä oli vain "normisakset" ei ohennussaksia olleskaan. Turkista tuli kuitenkin jollain tavalla siistimpi :D

Iinan ensimmäinen ilta seurassamme joulukuussa 2008.


Iinan ensimmäinen viikko seurassamme joulukuussa 2008.
Kunhan saan aikaiseksi niin laitan Iinasta vähän uudempaa kuvaa :)

Ei kommentteja: