maanantai 28. maaliskuuta 2011

Akun vuoro :)

Eilisestä päivityksestä onkin kerennyt vierähtää aikaa. Iina on edistynyt kuluneella viikolla hienosti. Noudossa tyttö osaa pitää kapulaa jo todella varmasti suussaan ja noutaa sen nätisti eteen. Viikonloppuna emme harjoitelleet tokoa olleskaan, vaan kävimme lumikenkäreissulla lauantaina ja sunnuntaina puolestaan piitkällä hiihtolenkillä :) koirat olivat niin väsyneitä molempina iltoina, että emme ole harjoitelleet tokoa. Iina lähti tänä aamuna Kuopioon Mikon kanssa pariksi viikoksi. Loman tyttö on ansainnutkin :) seuraamista emme viime viikolla sitten paljoa harjoitelleet, mutta panostamme nyt siihen Iinan palattua.

Aku jäi minun iloksi Kuusamoon. Nyt olisi tarkoitus alkaa opettaa Akua tavoitteellisemmin. Hieman olen tänään tutustuttanut poikaa noutokapulaan. Mietin pitkään, miksi Aku mäjäyttää kapulan lattiaan juuri kun on saanut sen suuhun. Pian huomasin, että kehuessani Akua heti kapulan ollessa suussa, poika sylkäisi sen pois. Kun olin hiljaa, Aku piti sitä niin kauan suussa kunnes sanoin "irti". Hmmm.. Ei kärsi hirveesti poikaa kehua suorituksen aikana :D lopuksi sitäkin suuremmat ja herkullisemmat palkkiot :)

Koitan päivitellä nyt säännöllisesti, miten Akun kanssa menee. Tänä iltana voitaisiin ottaa sivulle tuloa, eteen tuloa ja kokeilla hieman seuraamisen alkeita :)

Ei kommentteja: