lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ostoksilla :)

Tänään kävin ostoksilla ja mukaan tarttui koiraliikkeestä noutokapula. Viime sunnuntaina aloitimme noutamisen harjoittelun tyhjällä talouspaperirullalla. 3 päivässä Iina on oppinut pitämään rullaa nätisti suussaan, kunnes otan sen vastaan sekä nostamaan rullan maasta suuhunsa ja ojentamaan sen minulle. Nyt koitammekin siirtyä harjoittelemaan oikealla noutokapulalla.

Eilisissä harjoituksissa ohjaaja (eli minä) oli ihan rättiväsynyt. Iina teki hyvin, mutta ohjaaja kuitenkin kämmäili :) Kaikki omat typerät maneerit korostuivat eilisissä harjoituksissa, joten täytyy nyt itsellä kiinnittää enemmän huomiota omaan ohjaamiseen, jotta kyseiset maneerit saataisiin hiottua pois.

Tästä siis jatkamme :) ensi viikolla pidämme mahdollisesti omalla harjoitteluporukalla pienet tokokilpailut!

Taktiikoiden hiomista :)

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Moikka! Löydettiin teidän blogi ja olikin hauska lukea teidän kuulumisianne ja nähdä videoitakin! Iinasta on kasvanut kaunis tyttönen ja näyttää olevan innokas toikoilijan alku :)

Hauskaa kevään odotusta teille ja koirille!

T. Reija ja Niina (Iinan kasvattajat)

Emilia kirjoitti...

Hej,

Mukava kuulla teistä. Iina on tosiaan saanut harrastuspiireissä paljon kiitosta iloisesta ja vauhdikkaasta luonteestaan :) Tyttö on tehnyt vaikutuksen TOKOpiireissä myös nopealla oppimisellaan. Saan olla kyllä ylpeä Iinasta :) hienon tytön olette maailmalle saattaneet!

Hyvää alkavaa kevättä teillekin, toivottavasti jossain vaiheessa törmäillään!